Ons team

Een ongeval met letselschade heeft een grote impact op uw leven. U wilt dan ook bijstand door een professionele jurist die oog heeft voor uw zakelijke belangen. Dit kan niet elke jurist of advocaat. Bij ons bent u wél aan het juiste adres. B&O Letselschade is gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Kiest u voor ons, dan kiest u voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Letselschade professionals

Ons kantoor bestaat enkel uit professionals: letselschadejuristen en/of -experts die hun vak verstaan. We hebben jarenlange ervaring met het behandelen van letselschadezaken. We weten wat er komt kijken bij de afwikkeling van een ongeval.

Uiteraard beschikken wij over de vereiste diploma’s en hebben we aantoonbare vakkennis. Bovendien heeft ons kantoor het keurmerk van het Register Letselschade en zijn wij aangesloten bij het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS).

Onze kennis en ervaring zetten wij in om uw belangen optimaal te behartigen.

Betrokkenheid

Uw belang staat voorop. U heeft een zeer ingrijpende en emotionele gebeurtenis meegemaakt. Dat begrijpen wij. Ons team bestaat uit toegankelijke, gedreven en betrokken letselschade medewerkers die graag uw verhaal horen. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in de financiële gevolgen van het ongeval, maar ook in de emotionele impact ervan. Zo helpen wij u weer grip te krijgen op de situatie.

Persoonlijke aandacht

Bij ons bent u geen dossiernummer. Wij geven u persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk bij aanvang van de zaak bij u thuis kennis te maken. Zo voelt u zich op uw gemak en kunnen we alles rustig doornemen. Verder bespreken we graag regelmatig de voortgang van uw zaak. Op die manier blijft u goed op de hoogte en kunt u tussentijds eventuele vragen stellen.

Het kan gebeuren dat in de loop van de procedure de tegenpartij met u om de tafel wil zitten. Voor u kan dit emotioneel erg lastig zijn. Uiteraard zullen wij u hierbij bijstaan om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Wilt u overigens liever op neutraal terrein afspreken? Onze bezoekruimte in Rotterdam staat tot uw beschikking.

Heeft u letselschade en wilt u weten of wij ook u gratis bij kunnen staan? Bel ons op 085-8771774 of vul het contactformulier in.

Ontmoet ons

Arjan van Ooijen

Letselschadejurist

Joke van Beelen

Letselschadejurist

Bert Koelen

Letselschade expert

Esther Verbeek

Letselschadejurist

Ingrid Lindeman

Secretaresse

Erika Tamerius

Secretaresse